menu

Lene Espersen

- Taler og paneldeltager.

Lene Espersen vil skyde programmet for NET ZERO pathways – Mødestedet for grønne forretningsmuligheder i gang.   

I sin politiske karriere har hun, udover at være tidligere konservative partileder og politisk ordfører, haft flere centrale ministerposter, bl.a. som erhvervsminister, udenrigsminister og justitsminister.  
Hun er i dag adm. direktør for brancheorganisationen Danske Arkitektvirksomheder og bestyrelsesformand for Aalborg Universitet og Green Hub Denmark. 
Hun har i kraft af disse bedrifter betydelig erfaring med nationale politiske beslutningsprocesser og ledelse i erhvervslivet.  

Til NET ZERO pathways – Mødestedet for grønne forretningsmuligheder vil Lene Espersen trække tråde fra de politiske beslutninger til handling for virksomhederne med fokus på at sætte fart på den grønne omstilling. Hendes indspark til konferencen vil således være at understrege betydningen af, at de næste skridt, som skal tages i den grønne omstilling, er nogle vi skal tage sammen - og at vi skal tage dem nu. 

Branche- og sektorkobling vil være løsningen på hvordan vi finder, italesætter og omsætter det forretningsmæssige potentiale i den grønne omstilling og det er afgørende at vi ikke venter. Vi må starte i mindre skala, hvor vi kan og ikke vente på at den bedste teknologi dukker op – Lene Espersen.