menu

Bæredygtig afvikling af NET ZERO pathways

For at afvikle NET ZERO pathways på den mest bæredygtige måde har vi i Aalborg Kongres & Kultur Center fundet alternativer og initiativer, der trækker afviklingen af konferencen i en mere bæredygtig retning.

UDSMYKNING

I forbindelse med udsmykningen anvendes belysningsløsninger og digitale skærme, således roll-ups, plakater og bannere kan undgås. 

PAPIRLØS AFVIKLING

Til NET ZERO pathways vil der ikke blive uddelt program og øvrig information i papirform. Relevant information såsom program, talere m.m. vil i stedet være tilgængeligt på AKKC's hjemmeside og i AKKC's digitale event-guide. For at undgå unødigt spild, vil der ikke blive uddelt notesblokke og kuglepenne. Vi opfordrer i stedet til, at der tages noter på mobil, tablet eller computer, eller at man medbringer egen notesblok.

FORPLEJNING & MADSPILD

Forplejningen vil bestå af et udvalg af vegetariske og veganske retter med årstidens grønt fra lokale leverandører - økologisk hvor muligt. Der vil ikke blive serveret alkohol eller flaskevand, men der vil i stedet være økologisk saftevand, postevand samt the og kaffe. Derudover vil der ikke blive gjort brug af engangsservice, og der vil være stor fokus på at reducere madsspild.

GENBRUG & AFFALDSSORTERING

Der vil være stor fokus på at forebygge potentielt affald, således vi holder affaldsmængden på et minimum. Eksempelvis vil keyhangers samles ind efter endt brug, så de kan benyttes igen. Uundgåeligt affald sorteres og skal enten materiale- eller energigenanvendes.