Bæredygtig afvikling

For at afvikle NET ZERO pathways på den mest bæredygtige måde har vi i Aalborg Kongres & Kultur Center fundet alternativer og initiativer, der trækker event-afviklingen i en mere bæredygtig retning.

UDSMYKNING

I forbindelse med udsmykningen anvendes belysningsløsninger, således roll-ups, plakater og bannere kan undgås. I de enkelte tilfælde, hvor vi ikke kan undgå trykte udsmykningsløsninger, er vi opmærksomme på at producere disse uden årstal og specifikke detaljer, så de kan genbruges. 

PAPIRLØS AFVIKLING

Til NET ZERO pathways vil der ikke blive uddelt program og øvrig information i papirform. Relevant information såsom program, talere m.m. vil i stedet være tilgængeligt på AKKC's app, som kan downloades i App Store eller Google Play. For at undgå unødigt spild vil der ikke blive uddelt notesblokke og kuglepenne. Vi opfordrer i stedet til, at der tages noter på mobil, tablet eller computer, eller at man medbringer egen notesblok.

FORPLEJNING & MADSPILD

Forplejningen vil bestå af et udvalg af vegetariske og veganske retter med årstidens grønt fra lokale leverandører. Der vil ikke blive serveret alkohol eller flaskevand, men der vil i stedet være økologisk saftevand, postevand samt the og kaffe. Derudover vil der ikke blive gjort brug af engangsservice, og eventuel madaffald køres gennem restaurantens madkværn, som omdanner resterne til biomasse, der efterfølgende bliver til biogas.

GENBRUG & AFFALDSSORTERING

Der vil være stor fokus på at forebygge potentielt affald, således vi holder affaldsmængden på et minimum. Eksempelvis samles keyhangers ind efter endt brug og er uden tryk, så de kan benyttes igen. Uundgåeligt affald sorteres og skal enten materiale- eller energigenanvendes.