menu

Markedsføring

Ét er at sammensætte det rette mix af udstillere, talere og aktiviteter. Et andet er, at alle der investerer tid og penge i at deltage har krav på, at vi som arrangør får udbredt kendskabet til NET ZERO pathways i hele landet!

Vi bruger hele mediepaletten:

  • Omfattende web-annoncering - inkl. akkc.dk og netzeropathways.com
  • De sociale medier, hvor der især vil være fokus på LinkedIn
  • Annoncering og omtale i alle relevante medier
  • Online udstilleroversigt der kan ses på netzeropathways.com

Derudover vil alle samarbejdspartnerne markedsføre NET ZERO pathways via deres respektive platforme.

Har I nye og supplerende idéer til markedsføringsindslag, hører vi gerne fra jer.

For at få det maksimale ud af deltagelsen som udstiller, opfordrer vi til, at man selv bidrager til at sprede budskabet om deltagelsen i NET ZERO pathways. Brug gerne NET ZERO pathways logo, som du kan downloade her

PRESSEMEDDELELSER

AKKC's presseafdeling står i høj grad for troværdighed og professionalisme, og er kendt for at have stor gennemslagskraft i forhold til mediernes redaktioner. Derfor forventes det, at NET ZERO pathways vil få god plads på mediernes redaktionelle platforme.

Har du som udstiller en god historie eller andet, som du vil dele med pressen, så hører vi gerne fra dig. Kontakt pressechef Susanne Kabel.

AKKREDITERING

Som journalist/fotograf kan du akkreditere dig til NET ZERO pathways. Har du spørgsmål vedrørende akkreditering, er du naturligvis velkommen til at kontakte pressechef Susanne Kabel.