menu

Hvorfor deltage?

Arbejder din virksomhed eller organisation med den grønne omstilling og ønsker I at bliver klogere på, hvordan det står til med regeringens målsætning på 70% CO2-reduktion i 2030 og hvordan forretning kan gå hånd i hånd med en grønnere verden? 

Så har du her muligheden for at være med lige der, hvor der sættes spotlight på reelle problemstillinger og relevante løsninger inden for henholdsvis energi, digitalisering, logistik, det maritime, byggeriet og fødevarer og landbrug. Alle områder, som kan bygge bro til hinanden og hjælpe hinanden til at være en del af nutidens og fremtidens grønne løsninger. Målsætningen om de 70% er nemlig ikke én vi opnår alene, men gennem partnerskaber og sektorkobling.

Som deltager på eventet, enten som besøgende eller udstiller, har du mulighed for at tage temperaturen på flere forskellige områder og samtidig dykke ned i materien på lige netop det, du synes er spændende. Alt sammen imens du også kan blive klogere på, hvordan andre brancher arbejder med grøn omstilling - dette kunne jo vise sig at blive interessant for netop din virksomhed eller organisation.

På dagen får du ligeledes rig mulighed for at netværke og vidensdele med andre ligesindede, samt med de deltagende erhvervsklynger og andre samarbejdsplatforme, der kan hjælpe din virksomhed/organisation videre i jeres grønne arbejde.

Programmet vil veksle mellem indlæg, break-out-sessions, samt tid til at netværke og vidensdeling i udstillingsområdet.

Programmet vil være særligt interessant for små og store virksomheder, organisationer, kommuner, vidensinstitutioner, forsyningsselskaber osv., der opererer inden for de forskellige områder; energi, digitalisering, transport, det maritime, byggeri, fødevarer og landbrug. Programmet vil desuden også være relevant for alle, der har en interesse for den grønne omstilling og den danske indsats i forbindelse med CO2-reduktionen på de 70 % i 2030.

Du skal deltage i NET ZERO pathways - fremtidens grønne løsninger hvis du:

  • Ønsker at blive klædt på med hvad der rører sig inden for den grønne omstilling, både generelt, men også specifikt ift. udvalgte områder (energi, digitalisering, transport og logistik, det maritime, byggeri og fødevarer og landbrug)
  • Ønsker at vide mere om de forretningsmæssige incitamenter der er i at arbejde strategisk med grøn omstilling
  • Ønsker hjælp til hvordan din virksomhed/organisation kan komme videre med jeres grønne omstilling
  • Høre spændende og relevante talere komme deres ekspertviden og input til det videre arbejde med grøn omstilling
  • Møde andre virksomheder og organisationer, der ønsker at bidrage til målsætningen om de 70 % CO2-reduktion

Praktisk info

AKKC arrangerer også forbrugermessen bæredygtig livsstil, som er for dig, der ønsker at leve mere bæredygtigt. Her kan du finde løsninger, budskaber og produkter til en livsstil, hvor bæredygtighed er i højsædet, så du kan være med til at gøre en forskel.