menu

Hvorfor deltage?

Arbejder din virksomhed/organisation med den grønne omstilling og ønsker I at bliver klogere på, hvordan Danmark klarer sig inden for forskellige sektorer ift. den grønne omstilling og hvordan det står til med regeringens målsætning på 70% CO2-reduktion i 2030?

Så har du her muligheden for at være med lige der, hvor der sættes spotlight på reelle problemstillinger og relevante løsninger inden for henholdsvis energi, digitalisering, logistik, det maritime, byggeriet og fødevarer og landbrug. Alle områder som kan bygge bro til hinanden og hjælpe hinanden til at være en del af nutidens og fremtidens grønne løsninger. Målsætningen om de 70% er nemlig ikke én vi opnår alene, men gennem partnerskaber og sektorkobling.

NET ZERO pathways 2022 vil bl.a. fokusere på teknologier, innovation og netværk, der kan bidrage til indfrielsen af målet om 70% CO2-reduktion i 2030. Som deltager på eventen, enten som besøgende/gæst eller udstiller har du mulighed for at tage temperaturen på flere forskellige områder og samtidig dykke ned i materien på lige netop det du synes er spændende.

Du får ligeledes rig mulighed for at netværke og vidensdele med andre ligesindede, samt med de deltagende erhvervsklynger og andre samarbejdsplatforme, der kan hjælpe din virksomhed/organisation videre i jeres grønne arbejde.

Programmet vil veksle mellem indlæg, break-out-sessions samt tid til at netværke og vidensdeling i udstillingsområdet.

Programmet vil være særligt interessant for små og store virksomheder, organisationer, kommuner, vidensinstitutioner, forsyningsselskaber osv. der opererer inden for de forskellige områder; energi, digitalisering, transport, det maritime, byggeri, fødevarer og landbrug. Programmet vil desuden også være relevant for alle, der har en interesse for den grønne omstilling og den danske indsats i forbindelse med CO2-reduktionen på de 70 % i 2030.

Du skal deltage i NET ZERO pathways hvis du:

  • Ønsker at bliver klædt på med der rører sig inden for den grønne omstilling, både generelt, men også specifikt ift. udvalgte områder (energi, digitalisering, transport og logistik, det maritime, byggeri og fødevarer og landbrug)
  • Ønsker hjælp til hvordan din virksomhed/organisation kan komme videre med jeres bæredygtighedsarbejde
  • Høre spændende og relevante talere komme deres ekspertviden og input til det videre arbejde med grøn omstilling
  • Møde andre virksomheder og organisationer, der ønsker at bidrage til målsætningen om de 70 % CO2-reduktion